Lavender

Lavender

159 lei

Levănţică | Lavandula angustifolia

Datorită aromei distincte și aplicațiilor sale infinite, Levănţica este utilizată de secole. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau Levănţică în apa de baie și la gătit. De atunci, mulți au descoperit numeroasele beneficii date de Levănţică. Uleiul esențial de Levănţică este utilizat pe scară largă la fabricarea produselor cosmetice și a parfumurilor. Aplicat local, uleiul de Levănţică este deseori folosit pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Cosul tau actual

Descriere

Datorită aromei distincte și aplicațiilor sale infinite, Levănţica este utilizată de secole. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau Levănţică în apa de baie și la gătit. De atunci, mulți au descoperit numeroasele beneficii date de Levănţică. Uleiul esențial de Levănţică este utilizat pe scară largă la fabricarea produselor cosmetice și a parfumurilor. Aplicat local, uleiul de Levănţică este deseori folosit pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului.

Utilizări

Adaugă-l în apa de baie pentru a facilita relaxarea sau aplică-l pe tâmple și pe ceafă.
Adaugă Levănţică la loțiunea pentru ten sau corp, pentru a atenua imperfecțiunile pielii.
Adaugă câteva picături de Levănţică pe tălpi la culcare.

Indicații de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare

Calmează iritațiile ocazionale ale pielii.
Atenuează imperfecțiunile pielii.

Descriere aromatică

Pudrat, floral, ușor

Metodă de extragere

Distilare cu aburi

Partea plantei

Floare

Constituenți principali

Linalool, acetat de linalil

Greutate 15 g

S-ar putea să-ți placă și…

Citeste blogul ARVI
Aboneaza-te la newsletter

Ramai la curent cu produse noi, in oferta si multe article interesante.
In plus, la abonare vei primi un cod cu 5% pentru următoarea ta comandă!

Shopping Cart