Termeni și condiții
www.arvi.ro

ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII AR PUTEA SĂ FI SUFERIT MODIFICĂRI FAȚĂ DE ULTIMA DATĂ CÂND AI VIZITAT SITE-UL WEB. PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI WEB ȘI A ACHIZIȚIILOR DE PE SITE, ACCEPȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII.

1. INTRODUCERE

1.1. Acest website este administrat și întreținut de Satoris Serve SRL și găzduit de serverele companiei Romarg SA. Satoris Serve SRL are sediul în Aleea Compozitorilor 9, Bl G11, ap. 61, sect. 6, București, România, este înmatriculată în Registrul Comerțului sub nr. J40/4040/2017, având cod unic de înregistrare 37273948, denumită în cele ce urmează Societatea și www.arvi denumit în continuare Site.

1.2. Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin postă la adresa de corespondență: 

 1. Aleea Compozitorilor 9, Bl G11, ap 61, sect. 6, București, România
 2. Strada Henri Coandă 29, Sect 1, București, România 

Prin e-mail la următoarele adrese:

hello@arvi.ro – pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, elemente tehnice, etc.;

natalia@arvi.ro – pentru inițiere colaborări și parteneriate.

Vă rugăm să ne oferiți până la 72 de ore de răspuns.

Prin telefon la numărul: 0723 25 77 55 , de luni până vineri în intervalul 9-17.

2. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

2.1. Întregul conținut al site-ului arvi.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Satoris Serve SRL, arvi.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Satoris Serve SRL / arvi.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

2.2. Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrighting-ului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale arvi.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societații. 

2.3. Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a arvi.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul arvi.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

3. LEGĂTURI & LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

3.1. Satoris Serve SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

3.2. Satoris Serve SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul arvi.ro și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel.

3.3. Satoris Serve SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

3.4. Desi facem eforturi continue sa păstram serverele si site-ul curat, Societatea Satoris Serve SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele arvi.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare. 

4. MĂRCI & ACCESUL LA SITE

4.1. Satoris Serve SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Satoris Serve SRL, fără acordul scris al acesteia.

4.2. Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e-cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

4.3. Satoris Serve SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Satoris Serve SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

5. SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea Satoris Serve SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

6. PARTENERI

Satoris Serve SRL are contracte de revânzare (re-seller) cu reprezentanți importanți sau reprezentați ai produselor prezente și/ sau dreptul de a vinde aceste produse în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marcă sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

7. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

7.1.Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Satoris Serve SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci și /sau prezente pe canalele media inclusiv site-ul acestora. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

7.2. Satoris Serve SRL înțelege importanța informațiilor prezentate în această pagină și face eforturi permanente pentru a le păstra actualizate. Singura situație în care informațiile prezentate pot fi diferite față de cele ale produsului este aceea în care producatorul aduce modificări specificațiilor acestuia, fără a ne informa în prealabil.

7.3. Satoris Serve SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, Satoris Serve SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (2 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda în cazul returnării, sau bloca parțial pentru o comandă cu livrare ulterioara. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință companiei Satoris Serve SRL în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania Satoris Serve SRL, dar nu și alte despăgubiri. Satoris Serve SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

7.4. Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

7.5. Valoarea maximă a obligațiilor companiei Satoris Serve SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Satoris Serve SRL de la acest client.

7.6. Reclamațiile pot fi transmise la adresa de email hello@arvi.ro iar durata de răspuns în funcție de situația prezentată este de +/- 72 h lucrătoare. Vă recomandăm să citiți și informațiile din pagina de contact . 

8. CONDIȚII DE ACHIZIȚIONARE A PRODUSELOR AFIȘATE PE SITE

8.1.Pentru a beneficia de produse și servicii oferite de Site, primirea newsletterului arvi.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe www.arvi.ro). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de către Dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare arvi.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

8.2. Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile arvi.ro. 

8.3. Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul Dvs. de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul Dvs. de utilizator, creat pe Site.

8.4. Arvi.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de arvi.ro. Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele de pe arvi.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore. 

8.5. Arvi.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție. 

8.6. Procedura de achiziție consta în următorii pași:

 • Clientul alege produsele dorite de pe site-ul www.arvi.ro , le Adaugă în coș și urmează pașii spre finalizarea tranzacției 
 • Clientul poate alege să fie înregistrat în contul creat pe site-ul www.arvi.ro la momentul completării datelor de facturare și livrare a produselor alese din magazin prin bifarea căsuței dedicate. Contul se va crea automat;
 • Clientul trebuie să aleagă metoda de livrare disponibilă pentru produsele dorite. În descrierea produsului, există secțiunea de Opțiuni Livrare unde sunt prezentate opțiunile prin care pot fi achiziționate produsele: Livrabil în Pachetomat prin Poștă Panduri (9 lei) și/sau Livrabil la ușă prin livrarionline.ro / colete-online.ro (15 lei pentru orașe și localități acoperite de livratori) și partenerii săi, sau Ridicare personală sect 1. Pentru comenzile ce depășesc 300 lei , livrarea este gratuită.
 • Datele introduse la adresa de livrare și adresa de facturare să fie corecte și complete;
 • Plata comenzii să fie efectuată online prin plati.online folosind un card Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard. Comanda a cărei plată este finalizată cu succes are statusul Plata a fost autorizata și acesta este vizibil la secțiunea Comenzi din contul clientului. În cazul în care comanda are statusul Comanda a fost înregistrată în sistem înseamnă că plata nu a fost finalizată și poate fi reluată doar în primele 24 de ore de la plasare, din istoricul comenzii, de la secțiunea Informații facturare. Comenzile nefinalizate în primele 24 de ore de la înregistrare expiră și nu mai pot fi achitate. Costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG448/2005 

8.7. Livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.

8.8. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe arvi.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul își derulează operațiunile. 

9. NOTIFICĂRI COMENZI ONLINE

Satoris Serve SRL trimite notificări clienților pentru comenzile înregistrate pe site-ului arvi.ro, atât prin EMAIL(inbox/spam) cât și prin SMS / mesaj Canale Online și de la „PlatiOnline”, cu acordul acestora.

10. RETURNAREA ARTICOLELOR COMANDATE

10.1. În afara cazurilor invocate mai sus, dacă un produs oferit de arvi.ro este diferit fata de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația româna în vigoare. 

10.2. Clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000, cu notificarea în scris Satoris Serve SRL asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate și fără invocarea unui motiv.
10.3. În cazul în care decideți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:
– de a returna produsul cumparat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.

10.4. Satoris Serve SRL are obligația să returneze contravaloarea produselor comandate, total sau parțial, daca acestea sunt conforme cu condițiile de returnare. Vă rugăm să citiți informațiile detaliate la pagina Retur, garanție și ramburs.

11. GREȘELI DE TIPĂRIRE

Satoris Serve SRL și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

12. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Numar de notificare la DataProtection 

Satoris Serve SRL utilizează informațiile strânse de pe site-ul arvi.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor Dvs., de a soluționa întrebările Dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și a serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor Dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de Satoris Serve SRL și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul Dvs precum și newslettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către Satoris Serve SRL este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

13. DEZVĂLUIREA ȘI TRANSMITEREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

13.1. Satoris Serve SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile Dvs. cu caracter personal.

13.2. Satoris Serve SRL poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

 1. Cu acordul dumneavoastră;
 2. Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră;
 3. În cazul în care informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Satoris Serve SRL doar în măsura în care este necesară asistența lor;
 4. Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
  1. este prevăzut într-o dispoziție legală;
  2. protejează drepturile companiei Satoris Serve SRL sau companiilor afiliate;
  3. previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
  4. protejează siguranța individului sau siguranța publică;
  5. aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații;
  6. în cazul în care activitățile Dvs. contravin Termenilor și Condițiilor statuate de Satoris Serve SRL sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.
 1. În cazul în care Satoris Serve SRL fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care Satoris Serve SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul arvi.ro.
 2. Dreptul de a fi uitat se activează la cererea clientului trimisă în scris către hello@arvi.ro și satoris.ro@gmail.com cu subiectul DREPTUL DE A FI UITAT.

14. GARANȚIA PRODUSELOR

14.1. Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiază de garanție de conformitate conform legii 449/2003. 

14.2. Pentru toate produsele care beneficiază de garanție (produsele de folosință îndelungată) veți primi certificat de garanție la livrarea produsului. Certificatul de garanție, imprimat pe hârtie, va însoți produsul în momentul livrării si poate fi trimis cumpărătorului pe adresa de email. 

14.3. Certificatul de garanție conține elementele de identificare a produsului, termenul de garanție, durata medie de utilizare, modalitățile de asigurare a garanției – întreținere, reparare, înlocuire și termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea și adresa vânzătorului şi ale unităților specializate de service care vor asigura reparația produsului.

14.4. În cazul în care un produs pe care l-ați achizițonat de la noi prezintă defecțiuni în timpul garanției comerciale vă rugăm să ne informați despre aceasta situație la adresa de email hello@arvi.ro. În urma primirii informației dumneavoastră, noi vă vom contacta pentru a stabili modul de remediere a situației reclamate.

15. CONDIȚII LEGALE

15.1. Serviciile oferite de Societate prin intermediul arvi.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.

15.2.Termenii și Condițiile arvi.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul secundar Satoris Serve SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instantelor judecătorești competente de pe raza municipiului București. 

16.FORȚĂ MAJORĂ 

arvi.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către arvi.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o intârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința arvi.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la arvi.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, viruși informatici, accesul neautorizat în sistemele arvi.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația româna în vigoare.

17. PUBLICITATEA

arvi.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea arvi.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de Confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

18. DISPOZIȚII FINALE

18.1. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

18.2. Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat.

Ultima actualizare 03.02.2022

© 2022 Copyright Sc. Satoris Serve SRL

Realizat cu multa ❤ pentru mama natura

Shopping Cart