Difuzor koala arvi aromevii aromaterapie | Blog Herbalist | Magazin de Zen |

Koala – o jucărie și pentru adulți

koala difuzor arvi lateral | Blog Herbalist | Magazin de Zen |
difuzor Koala Spate | Blog Herbalist | Magazin de Zen |

Koala este un difuzor … drăgălaș ! Diferit de Elefant, deși fac amândouă parte din segmentul difuzoare de copii. Koala poate fi folosit și de adulți, adulți care sunt încă copii, adulți care își caută copilul interior sau deja se împrietenesc cu el, adulți cărora le place culoarea gri și adulți cărora le plac uleiurile esențiale. Deci cam (noi) toți. 

Cele 6 sunete, natura, marea, vântul, ploaia și muzica de leagăn și cel mai important Liniștea, se reglează pe 3 nivele de sonor și se combină frumos cu cele 3 nivele de lumină. Atunci când este pe Liniște și pe Beznă întuneric / fără lumini este silențios, poți uita că este pornit. Mai ales că cele 3 setări de 2 ore, 4 ore și 8 ore te ajută să păstrezi Zenul și arome vii in jurul tău întreaga zi, sau seară dupa caz. Calitatea materialului din care este produs este premium, nici nu se putea altfel de la #DoTerra care păstrează o calitate excelentă pentru toate produsele sale , #UleiEsential #produseCosmetice, #suplimente , și altele , toate le găsiți pe www.arvi.ro

 

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

#AromeVii vine de la plante și uleiuri esențiale, produsul de bază pentru un difuzor. Așa că Difuzorul Koala vine la pachet cu 5ml de ulei esențial #Calmer. Calmer este versatil, deși gândit pentru copii (face parte din Kitul de Copii), vă asigur că și adulții se calmează și (a)dorm rapid. Cu #Calmer puteți calma spiritele spre seară, și la nervi (oameni suntem), și cel mai frumos, asigura un somn rapid și liniștit.  Lavanda, cananga, lemnul lui Buddha și mușețelul roman se reunesc în acest amestec unic de uleiuri pentru a crea atmosfera liniștitoare supremă.

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

În dormitorul meu, populat și împărțit cu doi kinderi foarte activi (duracel la puterea infinit) negociem în fiecare seară care difuzor va merge. Le adoră pe ambele, dar mă testează cât de pregătită sunt, dacă știu toate tehnicile de negociere, lungimea nervilor mei și cel mai important , trag de timp să nu se culce când vreau eu. 

Daaaaaar, pot seta ceasul la 5 min până adoarme și ultimul duracel , atât de eficient este. Dacă nu adorm și eu cu ei, mă mut (cu un alt difuzor) în alta camera să savurez din micile plăceri ale vieții (de mama), adică o baie lungaaaaaa (cu sare si uleiuri), un pahar de vin bun, netflix cu gustărici sau laptop și 10 mailuri neapucate de cu zi. 

Îl găsiți în #MagazindeZen aici  , să știți că vine cu priză de SUA și nu se mai primesc reclamații ulterioare precum că dormiți prea profund și mult, că aveți prea mult timp liber seara, că soțul brusc e fericit, că sunteți mai puțin stresată și ca ați ajuns să iubiți uleiurile esențiale difuzate. 

Keep it Zen , Keep Smiling !

Notă! Sensibilitate cutanata posibila. Se dilueaza cu ulei de baza purtator pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub supraveghere medicala, consultati medicul inainte de folosire.

În Magazin gasiți acest produs aici

Vă așteptăm în grugul Arvi.ro să ne pe povestești propria experiență și găsi multe informații pe subiect!

Afișez singurul rezultat

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Reduceri!

Difuzor Koala + Calmer 5ml

405 lei

Difuzor Koala + Ulei esential Calmer

Faceți ora de culcare, dimineața sau oricând mai plăcută cu adorabilul difuzor Koala, combinat cu aroma relaxantă și pozitivă a amestecului Calmer Restful Blend.

Descriere

Descriere

Calmer Restful Blend oferă o aromă liniștită care este concepută pentru a transforma orice cameră într-un sanctuar liniștitor. Lavanda, cananga, lemnul lui Buddha și mușețelul roman se reunesc în acest amestec unic de uleiuri pentru a crea atmosfera liniștitoare supremă.

Adorabil și practic, difuzorul Koala este un plus distractiv pentru orice cameră. Acest difuzor are două opțiuni de lumină ambientală, patru setări muzicale și cinci niveluri de volum. Indiferent dacă doriți un cântec de leagăn la pian liniștitor noaptea sau un cântec vesel de păsări dimineața, puteți alege sunete care să se potrivească cu orice situație! Acest difuzor Koala vesel poate umple o cameră de până la 270 de metri pătrați timp de patru ore când funcționează continuu sau opt ore intermitent.

Împreună, Difuzorul Koala și Amestecul Calmer Restful Blend pot transforma orice cameră într-un mediu liniștitor.

Utilizări

Difuzați Calmer în Difuzorul Koala la culcare pentru a crea un mediu odihnitor.
Pune câteva picături de Calmer în Difuzorul Koala dimineața, în timp ce familia ta se pregătește de școală, se pregătește pentru o zi de călătorie sau se pregătește înainte de un mare eveniment.
Alegeți un cântec de leagăn liniștitor înainte de culcare sau sunete vesele pentru dimineața, cu setările muzicale de pe Difuzorul Koala.

Beneficii primare

Amestec mai calm și odihnitor Calmer:

Produce o atmosferă odihnitoare la culcare.
Oferă o aromă relaxantă și pozitivă.
Creează un mediu liniștitor.

Difuzor Koala:

Capacitate apă: 90 ml/3,4 fl. oz.
Dimensiunea recomandată a camerei: până la 270 sq. ft./25 mp.
Până la patru ore de funcționare continuă și opt ore intermitentă.
Setări de lumină ambientală caldă și slabă.
Patru setări de muzică și sunet, plus un mod silențios.
Cinci niveluri de volum.
Oprire automată de siguranță.
priza SUA, necesită adaptor.

Calmer ulei esențial vine la pachet cu acest difuzor și are echivalentul său super comod în Calmer Touch.

Citește articolul nostru despre Koala pe Blog Herbalist . Nu uita sa te înregistrezi pentru Newsletter cu oferte si noutăți.

Știai ca 1 dolar din fiecare difuzor Koala vândut va pleca pentru asociații din lumea întreaga pentru plantarea de copaci ? Privește cum a fost de Crăciun în Australia.

Te pot interesa ...

Articole similare 


Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/r86464nata/arvi.ro/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 169

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

© 2021 All rights reserved​

Realizat cu multa ❤ pentru uleiuri esentiale

Shopping Cart