whisper, touch, parfum, doterra, feminitate, arvi.ro, arome vii, mama natura

Whisper – o coloană a infinitului feminin

Era o perioadă în care cumva simțeam că nu îmi ajunge feminitate.  Încă mai simt 🙂 dar mă mulțumesc cu câtă am pentru că între timp am ajuns să o /mă apreciez ❤️ 

Datorită Whisper 

Este un parfum ( da, îl folosesc pe post de parfum zilnic) care trezește zeița din tine, toată femeia în toată voluptatea sa, toata fetița aia mică în gingășia sa, activează toata senzualitatea pe care nici nu știai că o ai în tine. Este aroma vie care mișca munți și ziduri și lasă oamenii să te vadă, lasă bărbații să te admire, lasă bărbații să fie bărbați în preajma ta pentru că te vad și simt femeie lângă ei, este aroma care te învață să te simți FEMEIE. E ceva rar să te poți simți femeie în ziua de azi, și este de căutat de către toți, bărbați și femei deopotrivă ! 

Nu vreau să intru în detalii despre sexualitate autentică care se instalează ușor, pentru că de fapt femeia se conectează cu ea însăși. Iar asta radiază Doamnelor ! Vă promit !  Testați puterea feminina și aplicați puțin whisper când planificați o seară romantică cu soțul, mergeți la o întâlnire sau, de ce nu, când ieșiți cu fetele și vreți să vă asumați efectele aromei pe post de distracție. 

whisper oil arvi | Blog Herbalist | Magazin de Zen |

Toate acestea vin din aroma vie, combinată de doTerra, întrun Amestec Special pentru Femei, Whisper! Adică Șoaptă. Ca atunci când te simți atât de conectat cu cineva întrun moment, încât vorbești în șoaptă și atingi cel mai îndepărtat firicel al sufletului. Așa este și Whisper, te atinge cu o delicatețe aparte, încet și iremediabil

Este un ulei care activează maternitatea ca extensie a feminității și va ajuta sa te definești ca mamă (dacă ai ales să fii mamă) și va actualiza relația cu propria mamă pentru a închide răni. Bărbații vindecă și ei relația cu mama, iar asta se va vedea în relațiile cu femeile din viața sa. Dispare sau scade în intensitate manifestarea furiei, ostilității și a rezistentei în relațiile cu femei.

De fapt, spiritual vorbind este un ulei care conectează cu toată ramura feminină din neamul tău, ce faci mai departe cu această conexiune este alegerea celui care folosește Whisper

Vă spuneam mai sus că bărbații reacționează la Whisper, dar nu o fac doar sexual sau carnal. Ca noi toți , bărbatul și femeia, suntem ființe duale, avem atât o parte feminină cât și una masculină. Fiecare energie iese la suprafață atunci când creierul reptilian consideră necesar pentru supraviețuire. Sigur, fiecare persoană preferă să își păstreze latura dominantă ca bază, bărbatul masculinitatea și femeia feminitatea, (sau invers întrun mod asumat și acceptat). Dar acesta alegere între cele două energii nu este o alegere decât atunci când ai cunoscut ambele părți, leai acceptat în tine, leai integrat și le poți activa la cerere. Abia când le poți stăpâni pe ambele, una din ele devine mai puternică, dominantă și o alegere în adevăratul sens

Whisper îi îmbunează pe cei exagerat de masculini, făcând loc tandreței și conexiunii emoționale. Pentru femeile care își resping (direct sau indirect) latura feminină , aroma vie al acestui ulei ajută la manifestarea emoției care stă la baza respingerii și utilizarea lui continuă ajută la procesarea acestei traume sau emoții blocate.

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

Sunt 11 plante incredibile și feminine, care fac magia lui Whisper să se manifeste

 • ulei de Pogostemon cablin (frunză), – despre Patchouli
 • ulei de Citrus Aurantium Bergamia (bergamotă) (coajă),  – despre Bergamotă
 • ulei de Santalum Paniculatum (lemn),  – despre Santal
 • extract de Rosa Damascena (floare), – despre Trandafir
 • extract de Vanilla Planifolia (fruct), – despre Vanilie
 • extract de Jasminum Grandiflorum (iasomie) (floare), – despre Iasomie
 • ulei de Cinnamomum Zeylanicum (scoarță),  – despre Scorțișoară
 • ulei de Vetiveria Zizanoides (rădăcină),  – despre Vetiver
 • extract de Cistus Ladaniferus (frunză/tulpină),  – despre Cistus
 • extract de Theobroma Cacao (cacao) (sămânță), – Cacao
 • ulei de Cananga Odorata (floare), – despre Ylang-Ylang

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

Dacă mă urmăriți de la început, am spus că Neroli este uleiul meu preferat ! Este, pentru că a ajuns printre primele în viața mea ! Whisper este diferit, este uleiul meu de suflet, a fost așteptat și este iubit, este în poșeta mea întodeauna și este parfumul meu de bază . 

Vă invit să experimentați cu Whisper , să-l aplicați pe piele, să vă pierdeți în parfumul lui și să mergeți la o întâlnire purtând aceasta arome vie. Vă promit că veți rămâne încântate. 

În 5 Ani de când am intrat în lumea asta și folosesc uleiuri, urmăresc persoane mai vechi ca mine în domeniu și celor cărora am arătat ce parfum folosesc, nu am întâlnit pe cineva căruia să nu îi placă Whisper. 

În Magazin de Zen va fi întodeauna pe stoc, cred sincer că fiecare femeie merită și ar trebuie să folosească această scurtătură către propriul eu feminin, un rol pe care adesea îl neglijăm când sunt atâtea alte roluri de jucat. 

Însă Dragelor, din rolul și energia de femeie avem altă forță interioară, altă putere, altă energie să trăim viața frumos !

Keep smiling, Keep it Zen 

 

NOTA. Sensibilitate cutanata posibila. Se dilueaza cu ulei de baza purtator pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii.
Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub supraveghere medicala, consultati medicul inainte de folosire.

In Magazin gasiți acest parfum aici 

Vă așteptam in grugul Arvi.ro să ne pe povestiți propria ta experiență și găsi multe informații pe subiect!

 

Afișez singurul rezultat

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Whisper Touch

190 lei

Te pot interesa ...

Articole similare 


Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/r86464nata/arvi.ro/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 169

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

© 2021 All rights reserved​

Realizat cu multa ❤ pentru uleiuri esentiale

Shopping Cart