limite sanatoase pentru Sarbatori cu bucurii arvi.ro arome vii

Cum trasăm limite sănătoase pentru Sărbători cu bucurii

În prag de sărbători, când participăm la multe petreceri și șezători cu rudele , prietenii sau colegii este mai actual decât oricând să vorbim despre limite.

Limite Sănătoase!

Limite fizice , mentale, energetice, emoționale.

Și NU, nu este nici păcat, nici rușine, nici nesimțire, nici manipulare să pui limite. Manipularea este reacția oamenilor cărora li se trasează limite, iar ei sunt nemulțumiți de aceasta noua atitudine și ataca cum pot.

Circula pe net o poza cu un text foarte trist. De sărbători nu anulați progresul realizat timp de un an cu terapeutul Dvs. Pare amuzant, dar nu este. Cu ocazia sărbătorilor, mascat sub pretextul stresului, sau distracției, unii oamenii își permit să depășească limitele „legale “ cu sfaturi , întrebări indiscrete sau sugestii despre cum trebuie sau nu să vă trăiți viața.

Si aici intervin Limitele.

Limitele nu sunt Zidul Chinezesc, singura construcție omeneasca ce se vede din Cosmos și nici un gard de beton să ținem oamenii și câinii în afara sufletului nostru.

Le putem asocial cu un gard de sarma de Buzău 😄 . Prin el trece tot, aerul, lumina, apa, sunetele și vorbele, animalele sălbatice și arome vii. Cu focus pe cuvântul TRECE.

Intra prin găuri și iese prin altele, fără să ne afecteze în mod direct. Noi suntem doar martori și observatori, știm exact când animalul va ataca, dar știm la fel de sigur că nu va ajunge la noi din cauza limitelor fizice – gardul de sarma.

 

plasa de gard plastifiat 2 | Blog Herbalist | Magazin de Zen |

Este foarte greu să fii observator, nu încerc să vă păcălesc. Eu încă învăț să trasez limite, și în ultima perioada chiar îmi iese, cu ajutor de la Univers. 

Internetul este plin de sugestii despre cum punem limite, teoria o știm cu toții, și daca nu, este doar la un click distanta. Problema este ca practica ne omoară. Unii ar putea spune că nu au curaj, alții că nu au putere, alții că nu merită, alții că se simt copleșiți și slabi în fata abuzatorilor, sau cel mai des întâlnit, știu tot dar nu o pot face, nu o simt în mine. 

Vă las mai jos câteva sugestii de ajutor despre cum puteți să susțineți emoțional trasarea limitelor. Sper din tot sufletul să ajute cândva pe cineva această informație. 

Intra în lumea minunata a uleiurilor esențiale

Aromaterapie & DoTerra

Arborele de ceai / Melaleuca – uleiul limitelor energetice 

Este un purificator cunoscut pentru puterea sa de a curața bagajul emoțional și energetic. Dă puterea necesara celor în relații toxice, parazitare și co-dependente să simtă viată în ei, sa poată rupe legăturile negative și să permită formarea de legături noi și sănătoase, care sa respecte limitele și spațiul personal. Arome vii ale arborelui de ceai pun o barieră puternică vampirismului energetic, des resimțit de cei care au limitele slab definite. 

Recomandări de utilizare – inhalare, din sticlă sau palme, difuzare, aplicare topica 1-3 pic pe tălpi și creștetul capului. 

Cuișoare – uleiul limitelor 

Uleiul de cuișoare (Clove) ajuta persoanele să scape de mentalitatea de victimă. Victimele se simt exagerat influențate de ceilalți și de circumstanțe exterioare, se percep ca ne fiind în stare să schimbe ceva. Arome vii ale uleiului de cuișoare va ajuta să vă apărați drepturile, să treceți la fapte, să vă simțiți capabili să luați singuri decizii, indiferent de ce cred alții. Vă ajută să vă desprindeți de tiparele trădării de sine și ale co-dependenței, îndemnându-vă să vă reconectați cu sine însuși și integritatea personală. Ajuta la stabilirea unor limite și formarea de mijloace de apărare potrivite, dar și curajul de a spune NU. 

Recomandări de utilizare – inhalare, din sticlă sau difuzare, DILUAȚI pentru aplicare topică 1 picătură pe tălpi și chakra sacrală (abdomen inferior). NOTA ! diluarea este absolut necesară! Pentru uz intern se pot prepara la nevoie capsule vegetale și 1-2 pic de ulei esențial.

Oregano  – uleiul smereniei și detașării 

Oregano vă ajută să vă detașați de tot ce este inutil sinelui superior, elimină blocajele, curată negativismul și taie de la rădăcină atașamentele nocive. Cei care folosesc Oregano pot simți la nivel profund un curaj incredibil de a pune capăt relațiilor toxice, fie că este vorba de un loc de munca stresant sau de un obicei distrugător. Oregano susține spiritualitatea adevărată, încurajând sufletul să trăiască fără atașamente, fără nevoia de a avea dreptate, fără atașamente fizice și materiale, fără rigiditate, doar în forma unui spirit liber. 

Recomandări de utilizare – inhalare, din sticlă sau difuzare, DILUAȚI pentru aplicare topică 1 picătură pe tălpi. NOTA ! diluarea este absolut necesară! Pentru uz intern se pot prepara la nevoie capsule vegetale și 1-2 pic de ulei esențial, sau dizolvate în apă. 

Yarrow Pom – siguranță energetică 

Yarrow este purtător de lumină, capabil să creeze o stare de siguranță emoțională și energetică. Acționează ca un ulei ocrotitor, ajutându-i pe cei care îl folosesc să se protejeze în fața influențelor negative care îi sleiesc de energie și putere. Yarrow are abilitatea de a risipi starea de întuneric spiritual, care îi umbrește pe cei în cauză cu sentimente de anxietate, grijă și teamă. Yarrow ajută să te simți mai ocrotit și apărat.

Recomandări de utilizare – inhalare, din sticlă, palme sau difuzare. Pentru aplicare topică 1 picătură pe creștetul capului sau la baza șirei spinării.  Se pot adaugă picături în sticla de spray și pulveriza în casă. Exista și opțiunea de capsule pentru uz intern , sau se pot prepara la nevoie capsule vegetale și 1-2 picături ulei esențial, sau dizolvate în apă. 

Amestec Pentru Protecție  / On Guard – uleiul ocrotirii 

Acest amestec poseda proprietăți care trec dincolo de nivelul fizic , ajutându-i-I pe cei care îl folosesc să se curețe de personalități dominante, de paraziți energetici și de alte influențe negative. Ajută la întărirea Sinelui Superior , a capacității interioare de a-și afirma drepturile și credințele și de a trăi integru. Este deosebit de recomandat celor care cu greu își pot trasa limite, celor care nu reușesc să spună NU. La nivel fizic , apară de bacterii , mucegai și viruși, în esență face același lucru și pe plan emoțional. 

Recomandări de utilizare – inhalare, din sticlă sau palme, difuzare, aplicare topică 1-3 pic pe tălpi, gât și pe piept. Se pot adăuga picături în sticla de spray și pulveriza în casă. Exista și opțiunea de capsule pentru uz intern, sau se pot prepara la nevoie cu capsule vegetale și ulei esențial. (există o gama întreagă de produse din acest amestec de ulei, pe care le putem folosi zilnic și beneficia de efecte)

Amestec pentru aer liber |  Terrashield – scut de apărare 

Amestecul pentru aer liber a fost conceput pentru a ține insectele la distanță, însă proprietățile lui se extind dincolo de această capacitate. Acest amestec de uleiuri îl ajută pe cel în cauză să își păstreze calmul în fața pericolelor sau atacurilor. Amestecul pentru aer liber întărește scutul de protecție din jurul propriului corp și ajută persona în cauză să se simtă protejată.  Deși confuzia propriilor limite cu cele ale celorlalți nu este intenționată de cele mai multe ori, există și oameni care profită de acest lucru în detrimentul persoanei respective. Amestecul pentru aer liber îi învață pe cei în cauză să își respecte limitele și să nu le permită celorlalți să fi dirijeze după placul inimii, de asemenea le susține separarea energiei proprii de cea a celor din jur. Le oferă în același timp curajul și încrederea să se afirme și să își înfrunte agresorii.

Recomandări de utilizare – inhalare, din sticlă, palme sau difuzare, Pentru aplicare topică 1 picătură în palme, frecați și treceți peste corp și haine.  Se pot adăuga picături în sticlă de spray și pulveriza prin casă.

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

Amestecul Bucuriei de Vacanță  | Holiday Joy –  sărbătoare echilibrată

Amestecul Bucurie de vacanță îi invită pe oameni să se apropie unii de alții și să se bucure de căldura și liniștea oferită de relațiile pozitive. Acest amestec stimulează sentimentele de veselie, sărbătoare și entuziasm. Cu toate acestea, propriile amintiri și experiențe din timpul vacanțelor trecute au un efect direct asupra modului e receptare al acestui amestec. Amestecul Bucurie de vacanță este capabil să aducă lumină și să vindece tensiunile și problemele nerezolvate din cadrul familiei și, în același timp, să refacă legătura benefică între membrii insuflându-le  dorința de a se apropia și împăca. Înfruntarea acestor realități, la care se adaugă și stresul oferit de vacanțiile comerciale din viată modernă, poate declanșa stări de tensiune, defensivă, hipersensibilitate și emoții volatile. Aceste stări pot apărea cu precădere în, timpul activităților de vacanță împreună cu familia sau alte comunități apropiate. Prin urmare, acest amestec de uleiuri esențiale sprijină simplificarea și conexiunea ca elemente centrale ale unei vacante.

Mai mult, Amestecul ,bucurie de vacanță” îi poate liniști și pe cei care nu au o familie sau s-au înstrăinat de aceasta din cauza distantei sau a incapacității de a se vindeca. Deși distanțarea emoțională poate fi potrivită în anumite situații, de pildă în cazul comportamentelor extreme sau abuzive, acest amestec le reamintește că separarea nu este mai niciodată o soluție pe termen lung. Le amintește cu blândețe să accepte și să se bucure de dragostea și căldura pe care le pot oferi relațiile sănătoase cu membrii familiei.

În plus, amestecul „Bucurie de vacanță” mai învață și despre importanța trasării limitelor în cadrul relației cu familia. Acest lucru se aplică îndeosebi în cazul celor care tind să ofere prea mult. Adesea, dorința de a-i mulțumi pe ceilalți ne face să ne neglijăm propriile nevoi și dorințe. Acest amestec îi invită pe cei care îl folosesc să evalueze ce le motivează acceptarea de sine, constrângerea sau vina. Deși la o primă vedere această sacrificare pentru ceilalți poate părea un gest altruist, un dezechilibru în capacitatea de a oferi duce la resentimente atât din partea celui care oferă, cât și din partea celui care primești, nefiind, așadar, o soluție viabilă. Amestecul Bucurie de vacanță” învăță că doar prin conservarea energiei și dărnicie echilibrată, la care se adaugă aprecierea fată de sine, putem ajunge la cele mai sănătoase relații și cele mai frumoase sărbători de vacantă.

Recomandări de utilizare – inhalare, din sticlă, palme sau difuzare.  Se pot adaugă picături în sticla de spray și pulveriza în casa.

Am scris mai mult despre acest amestec pentru că pare să însumeze calitățile frumoase ale unei familii și ale sărbătorilor petrecute impreună, un fel de așa da, sau un check list de ce ar trebui să aducă pe masa fiecare membru.

Suportul emoțional oferit de arome vii are o valoare și putere incredibilă, însă se extinde daca și mentalul este aliniat. Vă propun câteva întrebări pe care să vi le puneți, însă fără luați un pix și scrieți răspunsul, mai degrabă, rostiți-le cu voce și lăsați să vină singure răspunsurile corecte de la sinele superior.

 • Limitele mele sunt puternice?
 • De ce am nevoie pentru a-mi respecta spațiul (mental, fizic, emoțional)
 • De ce am nevoie pentru  a le permite celorlalți să rămână în spațiul lor?
 • Perspectiva mea asupra a ceea ce este și nu este OK pentru mine este sănătoasă?
 • Pot și Merită să refuz invitația?

Este alegerea voastră până la urmă dacă doriți să vă expuneți, activați liberul arbitru.

NU vă așteptați la miracole! Succesul depinde doar de gradul vostru de deschidere și puterea de acceptare. Trasatul limitelor este un proces greu, lung, cu multe bariere de depășit, multe încercări și multe eșuări. Dar vă asigur și vă promit că merită fiecare milimetru și secundă din acest drum. Iar atunci când simțiți că nu sunteți în top, amintiți-vă și repetați-vă în minte 2 fraze.

 1. Nu mai am nevoie să permit influențe nedorite în spatul meu
 2. Acum îmi pot respecta limitele.

Ca o ultimă soluție , atunci când vă pregătiți să intrați la petrecere, vă recomand un exercițiu de protecție: Imaginați-vă într-o bulă de protecție care acoperă complet spațiul din jurul corpului. Permiteți tot sprijinul de care aveți nevoie să umple spațiul de protecție. Spuneți-vă ca aveți tot sprijinul din lume să puteți trece peste asta , spuneți-vă cele doua fraze de mai sus, și intrați cu încredere. Totul va fi bine !

Sărbători frumoase vă dorim !

Sărbători liniștite !

Sărbători cu bucurii !

Vă îmbrățișez virtual pe toți ! 

Keep Smiling, Keep it Zen 

Natalia 🙏

arvi sarbatori Facebook Cover 2 | Blog Herbalist | Magazin de Zen |

Sensibilitate cutanata posibila. Se dilueaza cu ulei de baza purtator pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii. 

Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub supraveghere medicala, consultati medicul inainte de folosire.

In Magazin gasiți aceste produse aici 

Vă așteptam în grugul Arvi.ro să ne pe povestiți propria experiență și găsi multe informații pe subiect!

*Text inspirat și sintetizat din multe surse 

Afișez singurul rezultat

  , , , , , ,

  Correct X tm, Unguent cu uleiuri esențiale

  98 lei

  Unguent cu uleiuri esențiale Correct-X tm

  Correct-X este un unguent multifuncțional care ajută la calmarea și menținerea curățeniei pielii în timpul procesului de regenerare după expunerea la substanțe chimice sau accidente.  În timp ce amestecul de uleiuri esențiale din Correct-X, care include tămâie, helichrysum, arbore de ceai, cedru și lavandă, ajută la calmarea și purificarea pielii, Correct-X ajută, de asemenea, la formarea unei bariere de umiditate pentru a ajuta la protejarea pielii. Acest unguent moale, non-iritant, este perfect pentru pielea sensibilă, deoarece nu are conservanți și este lipsit de petrol sau alte produse chimice.

  Descriere

  Unguent Correct-X – Calmează iritațiile

  Uleiurile esențiale de bază din Correct-X – Tămâie, Helichrysum, Melaleuca, Cedru și Levănțică – sunt toate cunoscute pentru efectul lor benefic în calmarea iritațiilor pielii. Acest lucru face din Correct-X ajutorul perfect în cazul diferitelor leziuni și vânătăi ale pielii! Folosește-l pe zonele afectate și acoperă-l cu un bandaj, după caz.

  Beneficii primare

  • Amestecul de cedru, levănțică, arbore de ceai, helichrysum și tămâie poate contribui la calmarea și purificarea pielii.
  • Bisabololul este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și este utilizat frecvent la produsele pentru îngrijire personală.
  • Fiind similar cu uleiurile naturale ale pielii, uleiul de jojoba poate contribui la îmbunătățirea aspectului pielii.
  • Extractul de Phellodendron Amurense (scoarță) este utilizat pentru protejarea pielii.

  Ce conține

   

  Cedru

  Cunoscut pentru culoarea sa bogată și parfumul cald și lemnos, uleiul esențial de cedru oferă o multitudine de beneficii pentru piele. Cedrul este considerat unul dintre uleiurile cele mai eficace pentru restabilirea echilibrului și crearea unei atmosfere liniștitoare la sfârșitul unei zile lungi. Este originar din zonele cu climă rece, îi priesc altitudinile mari și crește până la 30 m înălțime. Prin uz extern, uleiul esențial de cedru are proprietăți purificatoare. De asemenea, uleiul esențial de cedru este utilizat frecvent la masaj, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.

  Tamaie

  Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate, uleiul de tămâie este deseori supranumit „regele” uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de tămâie la absolut orice, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, poate conferi pielii un aspect întinerit și poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii prin aplicare locală.

  Ghimbir

  Obținut din Madagascar, uleiul esențial de Ghimbir de la dōTERRA este derivat din rizomul proaspăt al plantei de ghimbir – tulpina subterană a plantei, care pornește din sistemul radicular. Un ingredient utilizat în multe rețete asiatice, ghimbirul are o aromă iute, fragrantă, când este utilizat drept condiment culinar. În tradiția occidentală, ghimbirul este utilizat cel mai frecvent la prepararea dulciurilor, ca turta dulce și fursecurile cu ghimbir.

  Helichrysum

  Uleiul de helichrysum are un parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat frecvent în compoziția produselor cosmetice, datorită proprietăților sale de reîntinerire a aspectului pielii. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos.

  Levantica / Lavanda

  Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică. Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a menține pielea sănătoasă și curată. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce.

  Arbore de ceai  / Tea Tree / Melaleuca

  Uleiul esențial de arbore de ceai – denumit deseori ulei esențial de „melaleuca” – este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații uimitoare prin uz extern. Frunzele de arbore de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și le aplicau direct pe piele pentru un efect răcoritor. Uleiul esențial de arbore de ceai este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos. Arbore de ceai este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii.

  Informații suplimentare

  Greutate20 g

  Te pot interesa ...

  Articole similare 

  Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
  cu pana la 25 % reducere ?

  Devina membru DoTerra

  © 2022 Copyright Sc. Satoris Serve SRL

  Realizat cu multa ❤ pentru mama natura


  Warning: Attempt to read property "post_type" on int in /home2/r86464nata/arvi.ro/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-event-post.php on line 207
  Shopping Cart