Certificat Essential Oils Safety Course. arvi.ro arome vii

DoTerra Essential Oils Safety Course – absolvit pe 6 mai 2022

Am adunat multe diplome la viata mea, mi-a placut să învăț, recunosc. Însă de această diplomă sunt foarte mândră, prezintă bazele utilizarii uleiurilor esențiale în forma lor cea mai pură cu și în siguranță.

Doterra Essential Oil Safety Course

Pregătesc și Voi reveni în curând cu materiale scurte despre cum putem folosi în deplină siguranță uleiurile esențiale în casă, topic, difuzare, intern, pe copii, animale, pe gravide sau mame care alăptează.

Intra în lumea minunata a uleiurilor esențiale

Aromaterapie & DoTerra

Un mare avantaj dupa intrarea în comunitatea uleiurilor esențiale este faptul că ai permanent acces la informații de ultimă ora, explicații, studii, soluții și recomandări! Ai întodeauna suport și persoane care au încercat diverse soluții și revin să ne împărtășească propriile rezultate. 

Este o experiență incredibilă să ai la tine , la un click distanță, puterea de a face ceva, de a-ți ușura suferința, de a ajuta și de a TE ajuta emoțional, de a învăța lucruri noi și cel mai important, totul pe cale naturală, de o calitate pura și o potență incredibilă. 

Acest curs, Siguranța utilizării uleiurilor esențiale de la DoTerra este doar unul din multele cursuri oferite de aceasta companie minunată și în creștere de ani de zile, menite să ne ajute să învățăm și să accesăm informații care în trecut salvau vieți

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

Suntem întodeauna la dispoziția celor interesați de detalii despre siguranța utilizarii uleiurilor esențiale. Ne găsiți prin Mesaje (FB, Insta, Mess, Whatsapp) sau telefon (contact).

Vă așteptam in grugul Arvi.ro să ne pe povestiți propria ta experiență și găsi multe informații pe subiect!

Afișez singurul rezultat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Whisper Touch

190 lei

Te pot interesa ...

Articole similare 


Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/r86464nata/arvi.ro/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 169

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

© 2022 Copyright Sc. Satoris Serve SRL

Realizat cu multa ❤ pentru mama natura

Shopping Cart