Certificat Essential Oils Safety Course. arvi.ro arome vii

DoTerra Essential Oils Safety Course – absolvit pe 6 mai 2022

Am adunat multe diplome la viata mea, mi-a placut să învăț, recunosc. Însă de această diplomă sunt foarte mândră, prezintă bazele utilizarii uleiurilor esențiale în forma lor cea mai pură cu și în siguranță.

Doterra Essential Oil Safety Course

Pregătesc și Voi reveni în curând cu materiale scurte despre cum putem folosi în deplină siguranță uleiurile esențiale în casă, topic, difuzare, intern, pe copii, animale, pe gravide sau mame care alăptează.

Intra în lumea minunata a uleiurilor esențiale

Aromaterapie & DoTerra

Un mare avantaj dupa intrarea în comunitatea uleiurilor esențiale este faptul că ai permanent acces la informații de ultimă ora, explicații, studii, soluții și recomandări! Ai întodeauna suport și persoane care au încercat diverse soluții și revin să ne împărtășească propriile rezultate. 

Este o experiență incredibilă să ai la tine , la un click distanță, puterea de a face ceva, de a-ți ușura suferința, de a ajuta și de a TE ajuta emoțional, de a învăța lucruri noi și cel mai important, totul pe cale naturală, de o calitate pura și o potență incredibilă. 

Acest curs, Siguranța utilizării uleiurilor esențiale de la DoTerra este doar unul din multele cursuri oferite de aceasta companie minunată și în creștere de ani de zile, menite să ne ajute să învățăm și să accesăm informații care în trecut salvau vieți

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

Suntem întodeauna la dispoziția celor interesați de detalii despre siguranța utilizarii uleiurilor esențiale. Ne găsiți prin Mesaje (FB, Insta, Mess, Whatsapp) sau telefon (contact).

Vă așteptam in grugul Arvi.ro să ne pe povestiți propria ta experiență și găsi multe informații pe subiect!

Afișez singurul rezultat

Sale!
, , , , , , ,

Correct X tm, Unguent cu uleiuri esențiale

Prețul inițial a fost: 112 lei.Prețul curent este: 95 lei.

Unguent cu uleiuri esențiale Correct-X tm

Correct-X este un unguent multifuncțional care ajută la calmarea și menținerea curățeniei pielii în timpul procesului de regenerare după expunerea la substanțe chimice sau accidente.  În timp ce amestecul de uleiuri esențiale din Correct-X, care include tămâie, helichrysum, arbore de ceai, cedru și lavandă, ajută la calmarea și purificarea pielii, Correct-X ajută, de asemenea, la formarea unei bariere de umiditate pentru a ajuta la protejarea pielii. Acest unguent moale, non-iritant, este perfect pentru pielea sensibilă, deoarece nu are conservanți și este lipsit de petrol sau alte produse chimice.

Descriere

Unguent Correct-X – Calmează iritațiile

Uleiurile esențiale de bază din Correct-X – Tămâie, Helichrysum, Melaleuca, Cedru și Levănțică – sunt toate cunoscute pentru efectul lor benefic în calmarea iritațiilor pielii. Acest lucru face din Correct-X ajutorul perfect în cazul diferitelor leziuni și vânătăi ale pielii! Folosește-l pe zonele afectate și acoperă-l cu un bandaj, după caz.

Beneficii primare

  • Amestecul de cedru, levănțică, arbore de ceai, helichrysum și tămâie poate contribui la calmarea și purificarea pielii.
  • Bisabololul este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și este utilizat frecvent la produsele pentru îngrijire personală.
  • Fiind similar cu uleiurile naturale ale pielii, uleiul de jojoba poate contribui la îmbunătățirea aspectului pielii.
  • Extractul de Phellodendron Amurense (scoarță) este utilizat pentru protejarea pielii.

Ce conține

 

Cedru

Cunoscut pentru culoarea sa bogată și parfumul cald și lemnos, uleiul esențial de cedru oferă o multitudine de beneficii pentru piele. Cedrul este considerat unul dintre uleiurile cele mai eficace pentru restabilirea echilibrului și crearea unei atmosfere liniștitoare la sfârșitul unei zile lungi. Este originar din zonele cu climă rece, îi priesc altitudinile mari și crește până la 30 m înălțime. Prin uz extern, uleiul esențial de cedru are proprietăți purificatoare. De asemenea, uleiul esențial de cedru este utilizat frecvent la masaj, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.

Tamaie

Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate, uleiul de tămâie este deseori supranumit „regele” uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de tămâie la absolut orice, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, poate conferi pielii un aspect întinerit și poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii prin aplicare locală.

Ghimbir

Obținut din Madagascar, uleiul esențial de Ghimbir de la dōTERRA este derivat din rizomul proaspăt al plantei de ghimbir – tulpina subterană a plantei, care pornește din sistemul radicular. Un ingredient utilizat în multe rețete asiatice, ghimbirul are o aromă iute, fragrantă, când este utilizat drept condiment culinar. În tradiția occidentală, ghimbirul este utilizat cel mai frecvent la prepararea dulciurilor, ca turta dulce și fursecurile cu ghimbir.

Helichrysum

Uleiul de helichrysum are un parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat frecvent în compoziția produselor cosmetice, datorită proprietăților sale de reîntinerire a aspectului pielii. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos.

Levantica / Lavanda

Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică. Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a menține pielea sănătoasă și curată. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce.

Arbore de ceai  / Tea Tree / Melaleuca

Uleiul esențial de arbore de ceai – denumit deseori ulei esențial de „melaleuca” – este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații uimitoare prin uz extern. Frunzele de arbore de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și le aplicau direct pe piele pentru un efect răcoritor. Uleiul esențial de arbore de ceai este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos. Arbore de ceai este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii.

Informații suplimentare

Greutate 20 g

Te pot interesa ...

Articole similare 

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

© 2022 Copyright Sc. Satoris Serve SRL

Realizat cu multa ❤ pentru mama natura


Warning: Attempt to read property "post_type" on int in /home2/r86464nata/arvi.ro/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-event-post.php on line 207
Shopping Cart
Scroll to Top