ghimbir-ginger-tarot-herbal-arvi-aromevii

Ghimbir – pentru inceputuri profesionale – mesajul nr. 14 de la Tarot Herbalist

💬💫🍀 Mesajul universului herbalist 💬💫🍀

Săptămâna ce vine ne uitam spre Opt de Monede / Pentacle , respectiv Ghimbir.

Mesajul principal

Mesajul principal pentru săptămâna aceasta este dorința de a începe munca pentru atingerea unui țel. Este util celor care fac manual produse, artiștilor, celor care învață o nouă meserie sau pornesc la un început de drum profesional.  Aveți curaj să începeți , lăsați fricile în urmă, folosiți orice resursă care vă ajută cu adevărat și creați mișcarea energiei.  

ginger ghimbir arvi aromevii e1649317064395 | Blog Herbalist | Magazin de Zen |
ginger arvi | Blog Herbalist | Magazin de Zen |

Intra în lumea minunata a uleiurilor esențiale

Aromaterapie & DoTerra

Familia Pentaclelor corespunde elementului Pamânt, respectiv lumea materială și practică a vieții. Când vorbim de lumea materială, vorbim despre bani, despre profit și pierdere, despre afaceri și job-uri, despre finanțe. În Tarotul herbal, folosit de noi pe www.arvi.ro , această familie conține plante care afectează procesul de hrănire, digestie, asimilare și eliminare. Aceste procese sunt strict legate de elementul pământ al dualității corp – minte. 

Atunci când gestionam elemente din lumea materială, mulți oameni întâmpină limitări. Majoritatea recomandărilor din lumea creșterii spirituale ne vorbește deseori despre „modul corect” de a face afaceri și utilizarea averii și puterii acumulate.  În sensul spiritual, a avea mai mult decât ai nevoie este la fel de problematic ca și atunci când nu ai suficient. Marele secret în lumea financiară și a bogăției, la fel ca și energiilor interne ale corpului este curgerea și mișcarea. 

Frica și nesiguranțele noastre duc la supra-utilizarea resurselor existente sau la acumularea acestora, fapt care este urmat de formarea blocajelor. Iar rezultatul este moartea / finalul în lumile exterioară și interioară. 

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

Ne-am făcut deja o imagine despre familia de origine, Opt de Pentacle este echivalat cu Ghimbrul.  

Efecte emoționale 

Te vei simți abilitat și capabil să realizezi ce ți-ai propus , te vei simți intenționat și devotat scopului tău, te vei simți responsabil de rezultat în sensul că știi că îl poți atinge.  Pe scurt, acestea sunt emotiile pozitive pe care le simți cu ajutorul Ghimbirului.

În extrema opusă se afla mentalitatea de victimă, sentimentul de neputință, de blocaj, de lipsa unei prezențe în propria realitate, refuzul de a vă asuma responsabiitatea și tendința de a da vina pe alții. Cine simte aceste emoții negative, clar ar avea de câștigat din arome vii ale Ghimbirului. 

Unul din efectele emoționale de care ne putem folosi eficient este stimularea! Puteți începe cu încredere, găsiți ce vă stimulează intelectual și creativ și folosiți asta să faceți ce v-ați propus. Mișcați lucrurile ! Poate vorbim de muzica care să vă ajute să rămâneți concentrați.  Poate de mediul înconjurator , căutați o cafenea pe placul vostru sau aduceți niște poze faine pentru birou. Poate vă este frica că nu va fi perfect, permiteți-vă să greșiți și să vă jucați, va urma și rezultatul dorit.  

Mai multe despre efectele emoționale ale Ghimbir-ului citiți în articolul dedicat. 

Efecte fizice

Efectul aromelor vii pentru fizic ar fi diaforetic (produce transpirație), antispasmodic (reduce spasmele), carminativ (calmează burta si ajuta la eliminarea gazelor), însumând astfel un digestiv bun care ajută semnificativ și la răul de mișcare. 

Uleiul de Ghimbir de la DoTerra poate fi cumparat de aici  unde găsiți și informații despre utilizare. 

Succes în toate începuturile din lumea materială ! 

Keep Smiling, Keep it Zen 

Sensibilitate cutanata posibila. Se dilueaza cu ulei de baza purtator pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii. 

Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub supraveghere medicala, consultati medicul inainte de folosire.

În Magazin găsiți acest produs aici 

Vă așteptam in grugul Arvi.ro să ne pe povestiți propria ta experiență și găsi multe informații pe subiect!

*Text preluat si sintetizat din multe surse 

Afișez singurul rezultat

  , , ,

  Flori pentru difuzoare naturale 12

  60 lei

  Adaugă puțină frumusețe naturală casei tale cu flori ! Florile noastre pentru difuzor sunt modalitatea perfectă de a aduce parfum de lungă durată și o notă de eleganță oricărei încăperi. Perfecte pentru combinații și amestecuri din ingrediente naturale și uleiuri esențiale, aromoterapia pasiva si imaginea acestor flori vă va ajuta să vă relaxați, să vă ridicați starea de spirit și să creați o atmosferă liniștitoare. În plus, arată infinit mai frumos în orice decor daca ar fi sa comparam cu betele din lemn ! Fă-ți un buchet și ia-l pe al tău acum – nu vei regreta! Cu 12 bucăți vei umple toata casa de arome vii !

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

  Te pot interesa ...

  Articole similare 


  Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/r86464nata/arvi.ro/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170

  Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
  cu pana la 25 % reducere ?

  Devina membru DoTerra

  © 2022 Copyright Sc. Satoris Serve SRL

  Realizat cu multa ❤ pentru mama natura


  Warning: Attempt to read property "post_type" on int in /home/r86464nata/arvi.ro/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-event-post.php on line 203
  Shopping Cart