ghimbir-ginger-tarot-herbal-arvi-aromevii

Ghimbir – pentru inceputuri profesionale – mesajul nr. 14 de la Tarot Herbalist

💬💫🍀 Mesajul universului herbalist 💬💫🍀

Săptămâna ce vine ne uitam spre Opt de Monede / Pentacle , respectiv Ghimbir.

Mesajul principal

Mesajul principal pentru săptămâna aceasta este dorința de a începe munca pentru atingerea unui țel. Este util celor care fac manual produse, artiștilor, celor care învață o nouă meserie sau pornesc la un început de drum profesional.  Aveți curaj să începeți , lăsați fricile în urmă, folosiți orice resursă care vă ajută cu adevărat și creați mișcarea energiei.  

ginger ghimbir arvi aromevii e1649317064395 | Blog Herbalist | Magazin de Zen |
ginger arvi | Blog Herbalist | Magazin de Zen |

Intra în lumea minunata a uleiurilor esențiale

Aromaterapie & DoTerra

Familia Pentaclelor corespunde elementului Pamânt, respectiv lumea materială și practică a vieții. Când vorbim de lumea materială, vorbim despre bani, despre profit și pierdere, despre afaceri și job-uri, despre finanțe. În Tarotul herbal, folosit de noi pe www.arvi.ro , această familie conține plante care afectează procesul de hrănire, digestie, asimilare și eliminare. Aceste procese sunt strict legate de elementul pământ al dualității corp – minte. 

Atunci când gestionam elemente din lumea materială, mulți oameni întâmpină limitări. Majoritatea recomandărilor din lumea creșterii spirituale ne vorbește deseori despre „modul corect” de a face afaceri și utilizarea averii și puterii acumulate.  În sensul spiritual, a avea mai mult decât ai nevoie este la fel de problematic ca și atunci când nu ai suficient. Marele secret în lumea financiară și a bogăției, la fel ca și energiilor interne ale corpului este curgerea și mișcarea. 

Frica și nesiguranțele noastre duc la supra-utilizarea resurselor existente sau la acumularea acestora, fapt care este urmat de formarea blocajelor. Iar rezultatul este moartea / finalul în lumile exterioară și interioară. 

Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
cu pana la 25 % reducere ?

Devina membru DoTerra

Ne-am făcut deja o imagine despre familia de origine, Opt de Pentacle este echivalat cu Ghimbrul.  

Efecte emoționale 

Te vei simți abilitat și capabil să realizezi ce ți-ai propus , te vei simți intenționat și devotat scopului tău, te vei simți responsabil de rezultat în sensul că știi că îl poți atinge.  Pe scurt, acestea sunt emotiile pozitive pe care le simți cu ajutorul Ghimbirului.

În extrema opusă se afla mentalitatea de victimă, sentimentul de neputință, de blocaj, de lipsa unei prezențe în propria realitate, refuzul de a vă asuma responsabiitatea și tendința de a da vina pe alții. Cine simte aceste emoții negative, clar ar avea de câștigat din arome vii ale Ghimbirului. 

Unul din efectele emoționale de care ne putem folosi eficient este stimularea! Puteți începe cu încredere, găsiți ce vă stimulează intelectual și creativ și folosiți asta să faceți ce v-ați propus. Mișcați lucrurile ! Poate vorbim de muzica care să vă ajute să rămâneți concentrați.  Poate de mediul înconjurator , căutați o cafenea pe placul vostru sau aduceți niște poze faine pentru birou. Poate vă este frica că nu va fi perfect, permiteți-vă să greșiți și să vă jucați, va urma și rezultatul dorit.  

Mai multe despre efectele emoționale ale Ghimbir-ului citiți în articolul dedicat. 

Efecte fizice

Efectul aromelor vii pentru fizic ar fi diaforetic (produce transpirație), antispasmodic (reduce spasmele), carminativ (calmează burta si ajuta la eliminarea gazelor), însumând astfel un digestiv bun care ajută semnificativ și la răul de mișcare. 

Uleiul de Ghimbir de la DoTerra poate fi cumparat de aici  unde găsiți și informații despre utilizare. 

Succes în toate începuturile din lumea materială ! 

Keep Smiling, Keep it Zen 

Sensibilitate cutanata posibila. Se dilueaza cu ulei de baza purtator pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii. 

Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub supraveghere medicala, consultati medicul inainte de folosire.

În Magazin găsiți acest produs aici 

Vă așteptam in grugul Arvi.ro să ne pe povestiți propria ta experiență și găsi multe informații pe subiect!

*Text preluat si sintetizat din multe surse 

Afișez singurul rezultat

  , , , , , ,

  Correct X tm, Unguent cu uleiuri esențiale

  98 lei

  Unguent cu uleiuri esențiale Correct-X tm

  Correct-X este un unguent multifuncțional care ajută la calmarea și menținerea curățeniei pielii în timpul procesului de regenerare după expunerea la substanțe chimice sau accidente.  În timp ce amestecul de uleiuri esențiale din Correct-X, care include tămâie, helichrysum, arbore de ceai, cedru și lavandă, ajută la calmarea și purificarea pielii, Correct-X ajută, de asemenea, la formarea unei bariere de umiditate pentru a ajuta la protejarea pielii. Acest unguent moale, non-iritant, este perfect pentru pielea sensibilă, deoarece nu are conservanți și este lipsit de petrol sau alte produse chimice.

  Descriere

  Unguent Correct-X – Calmează iritațiile

  Uleiurile esențiale de bază din Correct-X – Tămâie, Helichrysum, Melaleuca, Cedru și Levănțică – sunt toate cunoscute pentru efectul lor benefic în calmarea iritațiilor pielii. Acest lucru face din Correct-X ajutorul perfect în cazul diferitelor leziuni și vânătăi ale pielii! Folosește-l pe zonele afectate și acoperă-l cu un bandaj, după caz.

  Beneficii primare

  • Amestecul de cedru, levănțică, arbore de ceai, helichrysum și tămâie poate contribui la calmarea și purificarea pielii.
  • Bisabololul este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și este utilizat frecvent la produsele pentru îngrijire personală.
  • Fiind similar cu uleiurile naturale ale pielii, uleiul de jojoba poate contribui la îmbunătățirea aspectului pielii.
  • Extractul de Phellodendron Amurense (scoarță) este utilizat pentru protejarea pielii.

  Ce conține

   

  Cedru

  Cunoscut pentru culoarea sa bogată și parfumul cald și lemnos, uleiul esențial de cedru oferă o multitudine de beneficii pentru piele. Cedrul este considerat unul dintre uleiurile cele mai eficace pentru restabilirea echilibrului și crearea unei atmosfere liniștitoare la sfârșitul unei zile lungi. Este originar din zonele cu climă rece, îi priesc altitudinile mari și crește până la 30 m înălțime. Prin uz extern, uleiul esențial de cedru are proprietăți purificatoare. De asemenea, uleiul esențial de cedru este utilizat frecvent la masaj, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.

  Tamaie

  Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate, uleiul de tămâie este deseori supranumit „regele” uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de tămâie la absolut orice, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, poate conferi pielii un aspect întinerit și poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii prin aplicare locală.

  Ghimbir

  Obținut din Madagascar, uleiul esențial de Ghimbir de la dōTERRA este derivat din rizomul proaspăt al plantei de ghimbir – tulpina subterană a plantei, care pornește din sistemul radicular. Un ingredient utilizat în multe rețete asiatice, ghimbirul are o aromă iute, fragrantă, când este utilizat drept condiment culinar. În tradiția occidentală, ghimbirul este utilizat cel mai frecvent la prepararea dulciurilor, ca turta dulce și fursecurile cu ghimbir.

  Helichrysum

  Uleiul de helichrysum are un parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat frecvent în compoziția produselor cosmetice, datorită proprietăților sale de reîntinerire a aspectului pielii. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos.

  Levantica / Lavanda

  Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică. Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a menține pielea sănătoasă și curată. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce.

  Arbore de ceai  / Tea Tree / Melaleuca

  Uleiul esențial de arbore de ceai – denumit deseori ulei esențial de „melaleuca” – este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații uimitoare prin uz extern. Frunzele de arbore de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și le aplicau direct pe piele pentru un efect răcoritor. Uleiul esențial de arbore de ceai este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos. Arbore de ceai este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii.

  Informații suplimentare

  Greutate20 g

  Te pot interesa ...

  Articole similare 

  Stiai ca poti cumpara uleiuri esentiale
  cu pana la 25 % reducere ?

  Devina membru DoTerra

  © 2022 Copyright Sc. Satoris Serve SRL

  Realizat cu multa ❤ pentru mama natura


  Warning: Attempt to read property "post_type" on int in /home2/r86464nata/arvi.ro/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-event-post.php on line 207
  Shopping Cart